Israelsmissionen søger marketingsansvarlig

03-10-17

Vil du være med til at gøre Israelsmissionens sag og ressourcer kendt i dansk kirkeliv? Kan du fundraise med faglighed, integritet og frimodighed? Er du en insisterende netværker med en personlighed der brænder igennem? Så er du et godt bud på Israelsmissionens marketings- og fundraisingansvarlige fra 1. januar 2018.

Arbejdsopgaver

Som marketingsansvarlig skal du varetage en bred vifte af opgaver, som f.eks. marketingsstrategiske opgaver, konkret fundraising, besøg i kirker, missionshuse og andre dele af baglandet samt udvikling, koordinering og eksekvering af Israelsmissionens events. Du vil også få redaktionelle opgaver i forhold til Israelsmissionens publikationer. Derudover må almindelige administrative opgaver forventes.

Læs den fulde stillingsbeskrivelse her.

Personlig profil

Du skal være praktiserende kristen og kunne identificere dig med Israelsmissionens formål. Du har en vindende personlighed med kant kombineret med personlig begejstring og troværdighed. Du har uddannelse og/eller erfaring med fra marketingsbranchen eller lignende. Du er god til at investere i relationel kapital og kan navigere uproblematisk i flere forskellige kirkelige miljøer. Du er initiativrig, beslutningsdygtig og god til at prioritere arbejdsopgaver.

Læs mere om Israelsmissionens profil og prioriteringer her.

Læs mere om Israelsmissionens vision her.

Israelsmissionen tilbyder

Israelsmissionen tilbyder en marketingsstilling i en missionsorganisation med en lang historie. Et arbejdsmiljø med krav om høj faglighed og fremdrift i en uformel atmosfære af fællesskab, ”højt til loftet” og nysgerrighed på nye og bedre måder at gøre tingene på. En arbejdsplads på TORVET i Aarhus hvor teologisk uddannelse og internationalt missionsarbejde forenes i moderne rammer. Et engageret landsstyre der tænker med.

En fuldtidsstilling med løn efter aftale.

Ansøgning

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunikationssekretær Arne Pedersen på 2259 0733 eller per mail arne@israel.dk.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 19. oktober 2017

Ansættelsessamtaler: Onsdag den 25. oktober 2017. Forud for ansættelsessamtaler udsendes spørgeskema til personlighedstest.

Ansøgning, cv, dokumentation for højest afsluttede uddannelse samt eventuelle udtalelser sendes via mail som ét samlet pdf-dokument til kommunikationssekretær Arne Pedersen. Ansøgere modtager mailbekræftelse for modtagelse af ansøgningen.

Læs mere om Israelsmissionen på deres hjemmeside.

jazzandclassical.com