International Aid Services søger programkoordinator

01-11-18

Har du interesse for og lyst til at arbejde med humanitært udviklingsarbejde, og har du lyst til at koordinere IAS udviklingsprogram inden for uddannelse, og vil du indgå i et team af passionerede medarbejdere, så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en programkoordinator til vort kontor på Drejervej 15, 2400 København NV med tiltrædelse 1. januar eller senest 14. januar. Stillingen er fuldtid.

Om IAS

International Aid Services (IAS) er en udviklings- og nødhjælpsorganisation, som er grundlagt på kristne værdier. IAS DK blev etableret i år 2000 som en paraplyorganisation for Mosaik - danske Pinsekirkers eksisterende nødhjælps- og udviklingsarbejde. IAS DK har siden begyndelsen været i vækst og har i dag et omfattende arbejde i Afrika - primært Østafrika og Afrikas Horn. IAS DK samarbejder med IAS' internationale alliance og gennem partnere i det globale syd. IAS DK's tematiske fokusområder er social retfærdighed, marginaliserede børn og uddannelse for alle.
IAS har danske kontorer i hhv. København (programteam) og Brande (medlems- og økonomikontor).  

Som programkoordinator vil du få en central rolle i IAS DK’s programteam og få mulighed for at arbejde med vores spændende projekter og partnere i Afrika hvor du har ansvaret for IAS DKs Inclusive Education (IE) CISU finansierede Program i Kenya, Syd Sudan, Sudan og Tanzania, med fokus på supervision og samarbejde med IE Program Manager i Kenya, opsamle læring, fremme synergien mellem program landene, rapportering til CISU samt sikre fortsat udvikling af programmet og du har det store overblik over IAS DKs nødhjælp- og udviklingsportefølje, med midler primært fra CISU, DMRU og private givere. Du fremmer arbejdet med vore lokale partnere ved deltagelse i IAS alliance og i globale interesse organisationer som International Disability Development Consortia (IDDC), Global Coalition for Education (GCE), relevante ambassader o.l. Jobbet indebærer også, at du har minimum 4 tilsynsrejser i Østafrika om året.

Om dig

Væsentlige forudsætninger er at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, kendskab til og gerne erfaring med Danida’s civilsamfundspolitik/ strategi, EU midler og almen praksis indenfor nødhjælp- og udviklingsarbejde i Afrika og kendskab til projekt cyklus, forandringsteorier, (Theory of Change), især indenfor rettighedsbaseret arbejde og har erfaring med projektarbejde indenfor inkluderende uddannelse, civilsamfunds udvikling, nødhjælp el. lignende i Afrika og at du er analytisk og struktureret og kan bidrage og tilføre værdi og læring i samspil med IAS medarbejdere og frivillige. Du kan identificere dig med IAS’ mission og værdigrundlag (se på www.ias-danmark.dk/om-os ) og vil gerne demonstrere dette igennem diakoni, da IAS er en kirkelig organisation og  de fleste af vore partnere er kirker og trosbaserede organisationer og har rejst en del i verden og har en bred kulturforståelse, gerne fra Østafrika.

Løn og arbejdsvilkår i henhold til IAS lønpolitik, som er sammensat i forhold til sammenlignelige stillinger i branchen med en god pensionsordning.

Ansøgning

En ansøgning på max 1 side samt CV og referencer sendes på mail til daglig leder Torben Madsen på torben.madsen@ias-intl.org med emnet: ”Ansøgning Programkoordinator”.
Uddybende information kan fås ved henvendelse til Torben Madsen på mail eller på mob.: 28552855 i uge 46

Ansøgningsfrist: 19. november

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 47