DMRU søger projektkonsulent og partnerskabskonsulent

02-05-18

Vil du bruge dine internationale og udviklingsfaglige kompetencer og erfaring til gavn for udviklingsarbejdet blandt kirker og kirkelige organisationer, som arbejder i verdens fattigste lande? Kunne du tænke dig at arbejde i sekretariatet for en paraplyorganisation med 32 danske medlemsorganisationer, 11 ansatte og to puljebevillinger fra Udenrigsministeriet? 

DMRU søger to erfarne konsulenter. En projektkonsulent med fokus på rådgivning og forvaltning af medlemsorganisationernes civilsamfundsprojekter, især i Afrika og Asien, samt en partnerskabskonsulent / global fundraiser med fokus på at afsøge alternative finansieringsmuligheder for medlemmerne uden for DMRUs nuværende puljebevillinger, som er finansieret af Danida.

Læs mere angående stillingen som projektkonsulent her og om stillingen som partnerskabskonsulent her

Nærmere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Sekretariatschef, Peter Blum Samuelsen tlf.: 8172 4001, pbs@dmr.org og Puljekoordinator, Kristine Kaaber Pors tlf.: 8172 4003, kkp@dmr.org, Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling.

Ansøgning vedlagt CV sendes til ovenstående mailadresser.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2018.

Du vil den 23. maj få at vide, om du er indkaldt til ansættelsessamtale, som vil finde sted fredag den 25. maj på DMRUs sekretariat. 

jazzandclassical.com