DMRU søger dygtig økonomimedarbejder

11-01-21

DMRU er en paraplyorganisation med 38 danske medlemsorganisationer, 17 ansatte, en omsætning på omkring 40 mio. kr. og to puljebevillinger fra Udenrigsministeriet med fokus på projektstøtte og kapacitetsudvikling i udviklingslande. Vi skifter navn til Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde – CKU d. 14. januar, hvor lanceringen finder sted. 

Som ansat hos CKU bliver du en del af en spændende NGO, hvor det sociale og humanitære udviklingsarbejde er forankret i kristne værdier og livssyn. Du vil indgå i en dynamisk økonomi team bestående af økonomichefen, som du referer til, en administrativ assistent og en studentermedhjælper.

Er du vores nye kollega?

- Vi søger en økonomimedarbejder. Gerne med revisorbaggrund og 4 års+ erfaring
- Du skal kunne arbejde selvstændigt med bogføring, afstemninger, årsafslutning og lønadministration 
- Du trives med udfordringer og befinder dig godt i et dynamisk og til tider travlt arbejdsmiljø
- Du kan holde flere bolde i luften, bevare overblikket og vil gerne udvikle dig. 
- Du trives med forandring og ser muligheder fremfor begrænsninger.
- Det vil være en fordel, at du har kendskab til Navision, PowerPoint og avanceret Excel

Hos DMRU er vi ambitiøse på vores medlemsorganisationers vegne, og vi yder en specialiseret og målrettet rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte medlemsorganisations behov. Hos os bliver du en del af et engageret og energisk team, hvor faglighed går hånd i hånd med samarbejde, sparring og dialog. Vi er klar til at udfordre, motivere og støtte dig i forhold til din udvikling, dine ambitioner og karrieremål. Vi har en uformel omgangstone, en god team-ånd og lægger vægt på, at det er en god balance mellem arbejde og privatliv.

Da vi har en stor international berøringsflade, er det nødvendigt, at du taler og skriver engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder:

Vi ser frem til din ansøgning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte tiltrædende økonomichef Jette Kjær Bach på tlf. 4266 5700, eller økonomikonsulent Tine Oksen på tlf. 2191 9910.

Ansøgning vedlagt CV sendes til tok@dmr.org og pbs@dmr.org senest fredag den 22.  januar. 

Ansættelsessamtaler vil finde sted d. 25 og 27. januar 2021. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet. Forventet tiltrædelse senest 1. marts 2021.