DMRU søger kommunikationspraktikant

10-04-19

Er du vores nye kommunikationspraktikant?


OM DIG: Vi leder efter en profil, der vil være med til at udvikle og løfte vores kommunikationsindsats gennem en stærkere ekstern kommunikation. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med kommunikationsopgaver og har lyst til og mod på at eksekvere. Praktikopholdet kan tilpasses efter dine kvalifikationer og/eller interessefelter, så lad os endelig vide, både hvad du kan bidrage med, men også hvad du gerne vil lære mere om!
OM OS: Vi er et lille kontor af engagerede folk, som arbejder for at hjælpe vores medlemsorganisationer til at stå endnu stærkere. Vi opprioriterer i øjeblikket vores indsats på kommunikationsområdet og har derfor brug for hjælp til at løse eksisterende opgaver, men også tænke i nye løsninger og anderledes indhold. Vi er engagerede i socialt og humanitært udviklingsarbejde og fungerer som både talerør, puljeforvalter og videnscenter. Opgaverne er derfor også af meget varierende karakter.

OM JOBBET: Du vil arbejde tæt sammen med en praktikantvejleder med input fra resten af kontoret. Her vil du få mulighed for at være med til at udtænke og udarbejde vores kommunikation til alle platforme: både web, nyhedsbrev og sociale medier. Du vil også være en del af arbejdet med at udvikle kommunikationsplaner og eventuelle kampagner. Dine arbejdsopgaver tager afsæt i dine kompetencer, men vi forestiller os at det fx kunne være: udarbejdelse af pressemeddelelser, content creation, nyhedsbreve, lettere grafisk arbejde, analysering af data, opdatering af hjemmeside, researchopgaver og meget mere.

DET PRAKTISKE: Praktikken starter helst medio august 2019 og løber 3-6 måneder frem, men kan tilpasses til din uddannelse. Vi har base på Frederiksberg. Praktikpladsen er ulønnet, men der er gratis kaffe og god mulighed for at sætte sit præg på opgaverne.

Send en kort motiveret ansøgning samt et CV til Mette på mhe@dmr.org. Du er også meget velkommen til at ringe på 81724015, hvis du har spørgsmål! Vi afholder samtaler løbende.

jazzandclassical.com